Angel

Flinga

DÅLIG UPPDATERING

Har varit jätte dålig uppdatering på sista tiden, och kommer vara det ett tag till innan kameran kommer hem, har ingen fantasi på något jag skulle kunna skriva om. men om ni har ideer så får ni ge annars så får ni kolla in och se om lite fantasi dykit fram :)

KAMERASAKER

Äntligen är de här nu är det bara att vänta på nya kameran som borde komma nästa vecka någon gång för hoppningsvis :)) JIHUU! visar inte batterigreppet ännu fössän det sitter på kameran, köpte också ett extra batteri som sitter inne i batterigreppet redan så fotade de inte :) men nu pirrar det nog i magen, haha!

DIGITALKAMERA #2

DIGITALKAMERA

"SMYCKESHÄNGARE"

GLASS I STAN

Tog en "liten" glass i stan med johanna igår, GOOTTT !!

NYA SAKER

REDIGERA

Nu börjas det

Äntligen så börjar jag beställa hem lite saker till kameran, nyss beställde jag hem ett batterigrepp, minneskort, extra batteri och en stor kamera väska! såå nu är det bara att vänta tills det kommer hem och efter det tills det blir dags att beställa hem kamerahuset + objektivet, JIHUU!

MER BLOMMOR

BLOMMOR

Har inte riktigt orkat uppdatera så bra här de senaste dagarna för att det varit så varmt, så har inte suttit framför datan. Men fotade lite bilder på blommor i dag så här får ni några bilder :)



FÄBODA

Var till fäboda och solade med mia ida efter arbetet fick sluta redan 12 och det var över 30 pluss på utsidan! lite dåliga bilder men de får duga :)

FÖRSTA ARBETSDAN

Var första arbetsdan idag och det gick faktist bra med några småfel på kanten men det är nog förståeligt i början. Hann hem iallafall till klockan 4 så blev en 7½ timmars arbets dag. mindre kul var väl att man stod inne i en kall affär och när man kommer ut så är det 30 pluss grader ute, haha men hann sola en stund så nu har jag bränt mej lite grann också :)

Haha! här är en till lite rolig bild, haha kan inte sluta skratta åt ellens min :)

ELLEN OCH DEMI

ELLEN ANDERSSON

DEMI-ROSE NORTON

Tog en liten spontan fotografering med Demi och Ellen idag :) (ellens bilder kommer upp om en liten stund :)

TYG

Fick plocka lite tygbitar från pappas arbete idag, de hade 4 stora sopsäckar fulla som dom fått från något ställe för att använda som trasor för att torka olja med men det tyckte jag var lite onödigt så jag blockade hem 2 mindre påsar men det blev väl inte så lite haha! Blir väl att sy något av detta då :)
Plockade hem ungefär 100-150 styckna av sådana här men det finns ännu fler mönster och färger men det här är iallafall en del :)

Naglar

Har inte så fin form på mina naglar och har aldrig haft men det får duga :)

INKÖPTA SAKER

Inhandlade lite saker man kan ha nytta av vid fotograferingar och så blev det litet andra saker också som jag bara ville ha, Haha!

TVÄTTA TVÄTTA!

Har varit ut och tvättat min bil men, nu regnar det så dfet var helt i onödan, men den fick iallafall vara ren en liten stund.
Har också blivit sjuk igen, tyvärr! och börjar arbeta på måndag så jag kan få lite pengar till den nya kameran och saker jag skall köpa till. Men förhoppningsvis är jag frisk innan måndagen :)
RSS 2.0