GOD JUL

Då var det jul då :) kommer fösöka göra en film över kvällen så får se hur det slutar, bilder från gårdagens roligheter med amy och hanna kommer också upp imorgon troligen :))
Ha en trevlig jul iallafall :)

Dan före jul

Japp då var de snart jul, spännande! var int till stan och köpte dom sista julklapparna och kom hem just så nu är det bara att vänta :)
såhär såg jag iallafall ut idag :)

Topp från h&m, stickatröja: mormor och svarta byxor h&m och halsbandet har jag gjort själv :)

Granen

Idag har jag stickat vantar och klätt granen och kollat på one tree hill och degrassi :)) och var i skolan också förståss, från 8 till 10 så det var ganska chill :) julfest imoron nu då, får se hur det går. :) JULLOOOOOOOOOV!


2/2

Satt oppe till halv 1 igår natt för att få färdigt vantarna :) så det tog hela 2 dagar att göra klart ett par vantar och nu har jag ett par andra på gång denna gång åt mej själv :)

Mössa

Vet inte om jag kommer att använda denhär dagligen men det är väll alltid bra och ha :D haha

1 klar 1 kvar

Tog ju ca 5 timmar :)) sååh en kvar då .. ska annars föreställa en ren på handsken

Dagens outfit

någon gav förslag på vad jag kunde skriva om i bloggen och det här var deras förslag :) såå det här har jag på mig idag :) med dethär hade jag tajts och skor med kilklack från vagabond :)
Tröja/tunika? från loppis, topp från H&M



Beroende

Ja jag har nog blivit beroende av degrassi: the next generation .. händer inte såå mycket men när det gör så kan man inte flytta blicken från skärmen :D sååh min dag består av att sitta och kolla på den serien :D

Rubrik?

Har varit borta ganska länge och kan inte lova att jag stannar kvar eller skriver mycket här men tänkte iallafall ge det ett försök, 3:dje gången gillt kanske?
prick en vecka till jul nu, blir kul kan inte vänta tills jag äntligen får min gitarr. så får jag börja lära mig spela :) de som fortfarande kikar in och vill så får GÄÄRNA ge nått förslag på vad man kan skriva om så jag inte ger upp :) så men iaf idag har jag som planer att inte föra nååånting! ganska trevligt ibland, sitter hemma nu men en stor tomteluva på mitt huvud, haha! bara för att! :)
imr är det söndag, så får se vad man hittar på då :)
Här är en bild från cirkus i skolan :)
RSS 2.0